We’re on the move!

Een nieuwe start! Wij hebben de blog van Stefan overgeheveld naar deze gezamenlijke blog. De oude berichten zijn niet verloren gegaan (veel te leuk om terug te lezen) en we gaan hier onze verhalen delen. Nu staan er voornamelijk raceverslagen op, maar we willen ook andere verhalen gaan delen! Onze ‘on the move’ verhalen zullen we delen, dus niet alleen hardloop blogs, maar ook onze vakanties/citytrips en wie weet toekomstige triatlon verhalen!

Ik (Susan) zat al een hele tijd na te denken over een blog. Maar waarom? Ik weet het eigenlijk niet, meer om erbij te horen of wel echt omdat ik het leuk vind? Wat ik voornamelijk heel leuk vind is mijn ervaring delen met anderen, en het tekstvak van Instagram is daar niet altijd groot genoeg voor. En ook zit niet altijd iedereen hierop te wachten. Wil je meer lezen, dan kan je dat op onze blog doen!

Een tijdje geleden vroeg ik op Instagram wat anderen ervan zouden vinden als ik een blog zou starten. De meningen waren redelijk gelijk, een blog starten, en samen met Stefan zou het leukste zijn. Dit vond ik zelf ook! Fijn om mijn gevoel bevestigd te zien worden. Alhoewel, ik doe het omdat ik het zelf leuk vind en niet omdat anderen het willen, maar het is toch leuk als je verhalen gelezen worden 😉

Het is niet de bedoeling dat er wekelijks iets online komt (ofja, niet in de zin van vaste rubrieken). Ik wil niet dat het een moetje wordt om weer ermee bezig te gaan, maar gewoon wanneer ik zin en tijd heb!

Ditzelfde geldt voor Stefan, we zien wel wat we ermee doen, hoeveel er online komt!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: